Prijetnje Abazoviću na Cetinju: Potpredsjednik Vlade vrijeđan na nacionalnoj i vjerskoj osnovi (VIDEO)
Foto: Screenshot, Youtube

Prijetnje Abazoviću na Cetinju: Potpredsjednik Vlade vrijeđan na nacionalnoj i vjerskoj osnovi (VIDEO)

Grupa građana okupila se danas ispred zgrade u kojoj se održvala sjednica Skupštine Prijestonice, a čiji su odbornici razmatrali inicijativu za vraćanje Cetinjskog manastira Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi (CPC).

Okupljeni su upućivali poruke Građanskom pokretu URA, nazivajući ga sramnim i izdajničkim.

U video snimku koji je objavio Dan vidi se kako jedan od okupljenih upućuje prijetnje potpredsjedniku Vlade Crne Gore i lideru URE Dritanu Abazoviću kazavši da će ga, kada ga vidi, "objesiti za m****" i poručio "j**** li mu majku muslmansku".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.