Putin u samoizolaciji: Nadam se da ću ostati zdrav zahvaljujući vakcini
Vladimir Putin

Putin u samoizolaciji: Nadam se da ću ostati zdrav zahvaljujući vakcini

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da se nada da je zaštićen od kovida-19 zahvaljujući vakcini Sputnjik V, pošto je morao da ode u samoizolaciji zbog slučajeva zaraze korona virusom u njegovom bliskom okruženju.

"Nadam se da će se sve dogoditi kako treba i da će Sputnjik V zaista pokazati svoj visok nivo zaštite protiv kovida-19", rekao je Putin na video konferenciji sa članovima svoje stranke i vlade koju je prenosila televizija.

Ruski predsjednik biće u izolaciji posle potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom u okruženju, saopštio je danas Kremlj.

"Zbog potvrđenih slučajeva korona virusa u okruženju, Vladimir Putin će morati da poštuje režim samoizolacije tokom određenog vremenskog perioda", navodi se u saopštenju ruskog predsjedništva.

Kremlj je potvrdio da je Putin bio u kontaktu sa virusom, ali da je "savršenog zdravlja".

Kako je dodato, zbog ove mjere ruski predjsednik neće lično učestvovati na regionalnom samitu u Tadžikistanu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.