Najbizarnija haljina na Met Gala dodjeli nagrada
Foto: Profimedia

Najbizarnija haljina na Met Gala dodjeli nagrada

U večeri kada je važno samo istaći se u masi, brojne slavne dame izabrale su svoje načine za to - Kim Kardašijan obukla je najkontroverzniju kombinaciju koju je mogla da smisli, dok je Irina Šajk mogla da se pohvali najprovokativnijim i najriskantnijim izdanjem.

Ovako nešto nije viđeno u ISTORIJI CRVENIH TEPIHA: Jedna od najslavnijih žena današnjice pojavila se u NAJKONTROVERZNIJEM IZDANJU koje je mogla da smisli naime pjevačica iz Njemačke Kim Petras takođe je uspjela da se izdvoji - bizarnošću svog izbora.

Kim je, naime, odabrala haljinu sa realističnom konjskom glavom.

 

gggg

 

29-godišnja pjevačica kaže da je odabrala ovu dramatičnu kombinaciju koju potpisuje Kolina Strada kako bi ispoštovala temu ovogodišnje dodjele nagrada, "Amerika: Leksikon mode", ali da je u to uključila i svoju izuzetno dugu pletenicu jer je, kako kaže, odrasla jašući konje i ovim izdanjem željela je da predstavi sve slične djevojčice.

Kim je otkrila da joj je trebalo četiri sata da se spremi za ovo veče, a da je sama priprema haljine trajala dve nedjelje. Samo za konja trebalo je četiri dana pripreme, piše Blic.

Kim je na društvenim mrežama pobrala uglavnom pohvale za svoj izgled.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.