Od danas u Crnu Goru samo uz uslove uz kovid potvrde
ilustracija, foto:EPA

Od danas u Crnu Goru samo uz uslove uz kovid potvrde

U Crnu Goru će od danas moći da uđu samo osobe koje ispunjavaju uslove iz Nacionalne digitalne COVID potvrde.

Shodno tome u Crnu Goru od danas mogu ući osobe koje ispunjavaju uslov da je prošlo 14 dana od kada su potpuno vakcinisane.

U Crnu Goru mogu ući i osobe koje ispunjavaju uslov da je prošlo 14 dana od imunizacije vakcinama koje se daju u jednoj dozi.

Prema novim uslovim u Crnu Goru mogu ići i osobe koje posjeduje negativan PCR test na COVID-19 koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana.

U Crnu Goru mogu ući i osobe koje posjeduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati.

Državljani Crne Gore i stranci sa privremenim boravkom koji ne ispunjavaju nijedan od propisanih uslova se upućuju u izolaciju koju je moguće prekinuti PCR testom koji je negativan šestog dana od prelaska granice.

U Crnu Goru bezuslovno ulaze osobe mlađe od 18 godina - i crnogorski državljani i stranci.

Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.