Završen sastanak premijera i vladajuće većine
Zdravko Krivokapić

Završen sastanak premijera i vladajuće većine

Premijer Zdravko Krivokapić sastao se danas sa šefovima poslaničkih klubova parlamentarne većine, kako bi razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji. Sastanak je održan u zgradi Vlade, a završen je nakon dva i po sata. Zajedničko saopštenje za javnost biće naknadno poslato.

Na sastanku su bili Goran Danilović (Ujedinjena Crna Gora), Slaven Radunović (Nova) i Dragan Ivanović (SNP), Branko Radulović (PzP), Maksim Vučinić (RP), Miloš Konatar (URA), Srđan Pavićević (CIVIS),prenosi RTCG.

Miloš Konatar iz URE kazao je da će ta partija na sastanku insistirati da se raspravlja o izboru novog Tužilačkog savjeta. Poručio je da je to najhitnija tema bez koje nema dalje priče o reformskim procesima.

Konatar je istakao da više nema prostora za političko kalkulisanje i odugovlačenje, te da u ovom trenutku niko nema opravdanje da sabotira reformu Tužilaštva i opstruira izbor novog Tužilačkog savjeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.