Avion prinudno sletio zato što je putnik odbio da izađe iz toaleta
Ilustracija

Avion prinudno sletio zato što je putnik odbio da izađe iz toaleta

Avion sa 134 putnika i člana posade na liniji Cirih-Larnaka bio je prisiljen neplanirano sletjeti na aerodrom u Austriji nakon što se jedan putnik zaključao u WC i odbio da izađe.

Pedesetjednogodišnji Rus je nedugo nakon polijetanja ušao u toalet, te je odbio iz njega izaći, pa je pilot, iz bezbjednosnih razloga odlučio avion prizemljiti na aerodromu Grac, saopštila je granična poiicija, dodavši da je putnik sarađivao, te je napustio toalet nakon neplaniranog slijetanja.

Na zahtjev pilota, putnika su ispratili iz aviona, a zatim su ga provjerili u policijskoj stanici.

Zvaničnici su još uvek u nedoumici šta je natjeralo muškarca da ostane toliko dugo u toaletu jer tokom provjere u njegovom prtljagu nisu pronašli nikakve opasne predmete niti su otkrili štetu ili oštećenja u toaletu.

Na pitanje policije o tome zašto se zabarikadirao u avionskom toaletu, putnik se branio ćutanjem.

Agencija dpa piše da je navodno nastavio putovanje vozom, a Airbus A320 je prema krajnjem odredištu ponovno poletio nakon 45 minuta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.