Rabrenović: LP Podgorica osuđuje napad na Vukovića, tužilaštvo hitno da reaguje
Jovan Rabrenović

Rabrenović: LP Podgorica osuđuje napad na Vukovića, tužilaštvo hitno da reaguje

U ime Liberalne partije Podgorica i svoje lično ime, najoštrije osuđujem huliganski napad na gradonačelnika Glavnog grada Podgorica Ivana Vukovića. Zahtijevamo od Tužilaštva i Uprave policije da hitno i u potpunosti ispitaju slučaj i utvrde motive, nalogodavce i kreatore ovoga napada, saopštio je Jovan Rabrenović, predsjednik Odbora Liberalne partije Glavnog grada Podgorica.

Rabrenović je istakao da posebno zabrinjava da je lice koje je prvo verbalno, a kasnije i fizički pokušao da nasrne na gradonačelnika Podgorice uputilo više prijetnji smrću.

"Ovaj napad mora hitno dobiti sudski epilog i zasluženu kaznu kako bi se spriječili svi ostali bezumnici da na ovakav ili sličan način nasrću na nosioce javnih funkcija u Podgorici i Crnoj Gori.

Gradonačelnik Vuković, kao i do sada, ima našu potpunu podršku u svim aktivnostima koje preduzima da bi Podgoricu gradili kao savremeni evropski grad", saopštio je Rabrenović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.