SNP: Đukanović da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom
SNP

SNP: Đukanović da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom

"Odlazeći diktator pokušava poslednjim huškačkim izjavama da u Crnoj Gori stvori nove podjele, atmosferu mržnje koju je uspješno trasirao dok je bio u mogućnosti", navodi se u saopštenju Socijalističke narodne partije (SNP).

""Poslednji diktator na Balkanu" zaboravlja da mu je politički sat davno odzvonio i da broji svoje poslednje dane na poziciji, koju nažalost, trenutno pokriva. Upravo zbog toga i razumijemo njegov strah od gubitka fotelje, od nezavisnog tužilaštva i reforme pravosuđa.  Smiješne su njegove lekcije o evropejstvu. Zaboravlja predsjednik DPS da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nisu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara", navodi se u saopštenju SNP-a.

SNP dodaje da još jednom najoštrije osuđuje poslednje izjave Mila Đukanovića, uz konstataciju da su bili u pravu kada smo pokrenuli inicijativu za njegov opoziv.

"Još jednom ga pozivamo da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom. U svakoj uređenoj državi i ovo bi bilo dovoljno da izgubi funkciju koju pokriva.I da zaključimo, građani su 30. avgusta opozvali DPS i njihovu politiku i pokazali gdje im je mjesto. Ostalo je još da i predsjednik DPS shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju", poručuju iz SNP-a.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.