Odbor DPS Glavnog grada: Osuđujemo sraman napad aktiviste DF na gradonačelnika Vukovića
DPS

Odbor DPS Glavnog grada: Osuđujemo sraman napad aktiviste DF na gradonačelnika Vukovića

Odbor DPS Glavnog grada snažno je osudio kako su naveli, današnji sraman i kukavički napad, zetskoj i široj javnosti, poznatog šoviniste i nasilnika, Momčila Kukuličića na gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića.

Iz OO DPS Podgorica kažu da su aktivisti i funkcioneri DF još jednom pokazali svu nemoć pred rezultatima i odnosom koji gradonačelnik i Glavni grad imaju prema Zeti od početka mandata.

"Ipak, pravu riječ i zahvalnost za impozantni kompleks u Balabanima, danas su izrazili civilizovani mještani kao i naši najmlađi sugrađani koji predstavljaju većinu u Zeti. I upravo će ta pristojna, civilizovana i kulturna većina odnijeti ubjedljivu pobjedu nad primitivizmom i šovinizmom na izborima koji se održavaju u maju naredne godine",zaključuje se u saopštenju DPS Podgorica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.