NSD Nikšić: Posle Cetinja dugo je trebalo da se locira gdje je Milo
NSD

NSD Nikšić: Posle Cetinja dugo je trebalo da se locira gdje je Milo

"To što je Milo Đukanović od nekoga ko mrzi šah zbog šahovnice postao sluga Zagreba vjerovatno intimno boli mnoge u DPS Nikšić ali im za njihove promjene pravaca ne može biti kriv sadašnji predsjednik opštine Nikšić",navodi se u saopštenju OO Nove srpske demokratije Nikšić.

Iz ove partije ističu da je dugo trebalo posle Cetinja i Milovog bjekstva kad je zagustilo da lociraju adresu predsjednika Crne Gore.

"Konačno smo je danas locirali u zagrebačkim medijima gdje je kao i svaki izdajnik bljuvao otrov po srpskom narodu, Srbiji i Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Jasno je da je Milo pobornik NDH ideologije i da mu iz Zagreba trebaju recepti etničkog čišćenja Srba i da zato ide tamo. Na njegovu i vašu žalost moramo vas obavjestiti da će se prije čitav DPS preseliti u Zagreb nego što ćete Srbe pomjeriti sa njihovih ognjišta u Crnoj Gori", naveli su iz OO NSD Nikšić.

Dodaju da i što se tiče optužbenog predloga o Srebrenici da ne misle oni koji su prijavu podnijeli ni oni koji su podnijeli optužbeni predlog da će njihova imena biti zaboravljena i da za tu kriminalnu akciju neće odgovarati. 

"Svako ko je stavio svoj potpis na krivičnu prijavu kao i na optužbeni predlog moraće dobro da razmisli u budućnosti da li je trebalo da to uradi. Udariti na oca dvoje djece i pokušati mučki i nesojski da dovedu do njegovog lišavanja slobode, samo zato jer ima svoje mišljenje i jer kao političar daje vrednosni sud o nekim događajima, mogu samo poslednje hulje i probisvjeti bez korijena i grama ljudskosti. Zato ne brinite vi o optužbenom predlogu protiv Kovačevića nego o onima u vašim redovima koji su udarili na tu časnu porodicu tom krivičnom prijavom. Kako se gadite na šubare i kokarde a pošto ste poštovaoci lika i dijela Save Kovačevića a i on je bio predsjednik nekakvih sudova, onda možemo da vam obećamo da će vam sve biti vraćeno u skladu sa najboljim tradicijama antifašističke i narodno oslobodilačke borbe koje je promovisao Sava Kovačević", zaključuju iz OO NSD Nikšić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.