Miroslav Mika Aleksić izašao iz pritvora nakon osam mjeseci
Foto: estock/Časlav Vukojičić

Miroslav Mika Aleksić izašao iz pritvora nakon osam mjeseci

Miroslav Mika Aleksić je juče izašao iz pritvora nakon osam mjeseci provedenih u Centralnom zatvoru.

"Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Hajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamjernom, ni u zlonamjernom, niti u bilo kojem razgovoru", rekao je Aleksić za Kurir.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo je protiv Miroslava Aleksića podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume Stvar srca, a suđenje je zakazano za 1. oktobar

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.