SD: Napad tzv. “Molotovljevim koktelom” najvjerovatnije organizovan od strane vlasti

SD: Napad tzv. “Molotovljevim koktelom” najvjerovatnije organizovan od strane vlasti

Najnoviji snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pokazuju prisustvo Dragana Ivanovića, “junaka sa Košara” i prepoznatog srpskog nacionaliste, jasno govore u prilog tome da je ovaj događaj najvjerovatnije insceniran od strane vlasti kako bi se pokušalo naći opravdanje za zvjersko ponašanje pripadnika Uprave policije i maltretiranja i zasipanje mirnih protestanata na Cetinju ogromnim količinama šok bombi i suzavaca, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore.

Na posljednjem snimku, koji su dostavili, vidi se Ivanović kako licu sa Molotovljevim koktelom sugeriše kuda da ide i šta da radi. Reklo
bi se, baš u vrijeme kada je koktel bačen u pravcu policije.

"Nevjerovatno je da, pored svih video snimaka koji kruže društvenim mrežama, nadležni organi još uvijek nijesu priveli pravdi vinovnike ovog događaja. Sada je i više nego očigledno da i premijer Krivokapić, i potpredsjednik Vlade Abazović, i “odlazeći” ministar unutrašnjih poslova Sekulović štite upravo one koje su oni angažovali kako bi im dali povod da mirne protestante na Cetinju zaspu gomilom suzavca, šok bombi i gumenih metaka.

Ovim putem apelujemo na nadležne da što prije sankcionišu vinovnike ovog događaja, a članove Vlade Crne Gore da, preuzimajući odgovornost za pokušaj guranja Crne Gore u građanski rat kako bi sačuvali svoje funkcije, koliko je danas podnesu ostavke, nakon čega bi se formirala tehnička Vlada koja će pripremiti vanredne parlamentarne izbore", zaključuju Socijaldemokrate.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.