Vučurović: DF u potpunosti spreman za dogovor

Vučurović: DF u potpunosti spreman za dogovor

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Jovan Vučurović je kazao da je ta stranka spremna za dogovor u okviru parlamentrarne većine.

On je reagovao na pozivanje pojedinih partija na nastavak pregovora unutar parlamentarne većine.

Napomenuo je da je na posljednjem sastanku zaključeno da je neophodno da DF i Demokrate postignu dogovor koji su spremni svi ostali da prihvate a da je Ura saopštila da je za nju to prihvatljivo uz uslov da se ne dira u sporazum Krivokapić, Bečić i Abazović, od 9. septembra prošle godine.

"Očigledno je da dolazi vrijeme kada se treba dogovarati i veoma je važno da se ispoštuje zaključak. DF je u potpunosti spreman za dogovor", navodi Vučurović u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.