Alibabić izabran za predsjednika udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore
Foto: Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore

Alibabić izabran za predsjednika udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore

"Zahvalan sam svima koji su glasali da postanem predsjednik. Maksimalno ću se truditi da regulišem status mojih kolega muzičara iz Crne Gore. Planiram da zajedničkim snagama oživimo crnogorsku muzičku scenu", rekao je

Glasovima članova Skupštine Udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore na juče održanoj sjednici za predsjednika ovog Udruženja izabran je Danijel Alibabić.

Alibabić je kazao da će unaprijediti status izvođača Crne Gore. Uz mnoge planove koji će se uz pomoć svih voljnih članova realizovati na narednoj sjednici Udruženja, rekao je da će biti posvećen saradnji sa institucijama i kolegama kako bi doprinijeli boljem životu muzičara.

"Zahvalan sam svima koji su glasali da postanem predsjednik. Maksimalno ću se truditi da regulišem status mojih kolega muzičara iz Crne Gore. Planiram da zajedničkim snagama oživimo crnogorsku muzičku scenu a posebnu podršku da pružimo mlađim izvđačima. Mnogo posla je pred nama, ali postoji želja, volja i vjera da ćemo uraditi velike stvari za umjetnike naše zemlje", poručio je Alibabić, pišu Vijesti.

Udruženje će, kazali su, o daljem radu i budućim uspjesima redovno obavještavati kolege i medije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.