Podnijete prijave policiji zbog falsifikovanja potvrda o vakcinaciji
Aleksandar Sekulić

Podnijete prijave policiji zbog falsifikovanja potvrda o vakcinaciji

Ministarstvo zdravlja Crne Gore podnijelo je prijavu Upravi policije zbog sumnje o falsifikovanju potvrda o vakcinaciji i za to dostavilo konkretne primjere, saopštio je Aleksandar Sekulić, direktor Direktorata za digitalno zdravlje.

On je istakao da je za te potvrde otvoren i lažni sajt koji navodno potvrđuje validnost dokaza o imunizaciji.

"Ministarstvo zdravlja je, takođe, podnijelo prijavu i zbog sumnje da se falsifikuju i PCR testovi. Ta saznanja dobili smo na osnovu anonimne prijave građana. Vjerujemo da će kolege iz MUP- u ovom slučaju reagovati efikasno. Lažiranje potvrda o vakcinaciji i o negativnim PCR testovima direktno ugrožava javno zdravlje i samo doprinosi ubrzanom širenju korona virusa. To je opasno", poručio je Sekulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.