Migranti iz Maroka provalili u džamiju
Ilustracija

Ukrali kutiju s novcem

Migranti iz Maroka provalili u džamiju

Operativnim radom na terenu pripadnici policije su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnih krivičnih djela O.M. i M. K., migranti iz Maroka

Pripadnici MUP-a SBK rasvijetlili su tešku krađu u prostorije džamije na Kalibunaru, kojom prilikom je ukraden videonadzor, kao i neutvrđen iznos novca iz kutije za dobrovoljne priloge.

Policija je rasvijetlila i provalu u porodičnoj kući vlasništva J.J., koja se takođe nalazi u naselju Kalibunar, opština Travnik, kojom prilikom je izvršeno otuđivanje stvari gdje je pričinjena materijalna šteta.

Operativnim radom na terenu pripadnici policije su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnih krivičnih djela O.M. i M. K., migranti iz Maroka.

U saradnji sa nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, saopšteno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanskog kantona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.