DPS Prijestonice: Uzalud se cetinjska URA pravda Cetinjanima, koje je njihova vlast trovala bojnim otrovom i gađala gumenim mecima
Demokratska partija socijalista

DPS Prijestonice: Uzalud se cetinjska URA pravda Cetinjanima, koje je njihova vlast trovala bojnim otrovom i gađala gumenim mecima

Rukovodstvo cetinjske URE, konačno se nakon tri dana izmigoljilo iz mišijih rupa i pod parolom lova na vještice želi opravdati izdaju svojih birača, svoga grada i izdaju Crne Gore, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Prijestonici.

"Nevaspitanje u njihovom obraćanju prouzrokovano je potpunim raspadanjem cetinjskog odbora koji napušataju svi oni koji imaju samopoštovanja i osjećaja pripadnosti svom gradu,  nakon izjave svetosavca Dritana da su građani Cetinja teroristi", poručuje se u saopštenju DPS-a..

Prvi put kako navode od kada policija koristi hemijska sredstva, "Cetinjani su imali čast da se nadišu Dritanovih, Zdravkovih i Joanikijevih suzavaca tj. svoje slobode".

"Prvi put u istoriji demonstracija na Cetinju, a bilo ih je raznih u proteklih 30 godina,  Cetinjani su bili mete Dritanovih, Zdravkovih i Joanikijevih gumenih metaka. I sve su to preživjeli da bi se dva popa Crkve druge države umotani u ćebad, i uz nezapamćen vojno policijski desant, unijeli u manastir koji se nalazi u vlasništvu tih istih Cetinjana", naglasili su iz DPs-a.

Poručuju da se "Sveti Petar prevrće u grobu"!

"Više je nego jasno da se Cetinje želi poniziti, a kod građana Cetinja probuditi osjećaj inferiornosti i poniženosti. Oni koji misle da su nešto postigli tako što su vjerski čin izvršili zahvaljujući pancirnom ćebetu, automatskim puškama, vojnom helikopteru, trujući bojnim otrovima svoje građane, ponizili su i vjeru i sebe", naglasili su iz DPS-a.

Ponovili su da to nijesu uspjeli ni jači ni veći neprijatelji i izdajnici interesa države, pa neće ni oni koji danas sa raznih adresa u  Crnoj Gori i onih van nje, nasrću na njeno dostojanstvo, nezavisnost i sve vrijednosti za koje su se borili naši slavni preci.

"Da je vječno Cetinje, da je vječna Crna Gora", poručili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.