Ðoković: Ne uzimam ničiju dušu, ali noge svakom
Novak Đoković

Ðoković: Ne uzimam ničiju dušu, ali noge svakom

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković rekao je da je uživao u duelu protiv mladog Amerikanca Džensona Bruksbija u osmini finala US opena.

Ðoković se u četvrtfinale plasirao poslije pobjede protiv Bruksbija sa 3:1 (1:6, 6:3, 6:2, 6:2).

"Sve je sjajno. Iskreno, uživao sam, dali smo obojica mnogo energije, da pokažemo što možemo. Bruksbi je mlad, talentovan. Pred njim svetla budućnost, sjajan je igrač", rekao je Ðoković poslije meča.

Osvrnuo se Ðoković i na tvit Endija Rodika, koji je meč sa mladim Amerikancem prokomentarisao rečenicom: "Prvo ti uzme noge, onda ti uzme dušu“.

"Hvala Endi, ja to shvatam kao kompliment, samo ja ne uzimam ničiju dušu. Svako ima svoju dušu, ja to poštujem. Cijenim svakog, ali noge ću da vam uzmem, sigurno", rekao je Ðoković uz osmeh, prenose Nezavisne.

Sljedeći rival biće mu Italijan Mateo Beretini, Ðoković ističe da će biti uzbudljivo.

"On voli veliku scenu. Igrao sam protiv njega na različitim podlogama, pokušaću da se spremim najbolje što mogu", zaključio je Ðoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.