Beba stara tri nedjelje preminula od korone
ilustracija

Kosovo

Beba stara tri nedjelje preminula od korone

Beba stara tri nedelje iz opštine Lipljan, umrla je u subotu uveče od posljedica kovida 19, potvrdila je direktorka Klinike za neonatologiju u UKCK Hajrie Ismailji, prenio je KoSSev.

Ona je za Kohu rekla da je beba od dana prijema bila u teškom zdravstvenom stanju i da je stavljena na mehaničku ventilaciju.

Prema riječima Ismailji, beba nije rođena sa koronavirusom, ali je, na osnovu anamneze utvrđeno da je cijela porodica bila oboljela od kovida 19.

Broj smrtnih slučajeva od kovida 19 na Kosovu je u naglom porastu proteklih nedelja, a od početka septembra od koronavirusa je umrla 101 osoba, uključujući trudnice i osobe mlađe od 40 godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.