Joković čestitao Joanikiju: Uvjeren sam da ste dostojan nasljednik Svetog Petra Cetinjskog
Vladimir Joković

Joković čestitao Joanikiju: Uvjeren sam da ste dostojan nasljednik Svetog Petra Cetinjskog

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, u ime SNP i u svoje lično ime, čestitao je mitropolitu Joanikiju ustoličenje na tron mitropolita crnogorsko-primorskog.

"Vaše Visokopreosveštenstvo, najsrdačnije Vam čestitam ustoličenje na tron Svetog Petra Cetinjskog, siguran da ćete biti dostojan nasljednik Vaših velikih prethodnika", naveo je Joković. 

U današnjem danu navodi kada građani slave ustoličenje, prilika je da se sjete velike žrtve koju su mitropolit Joanikije i blaženopočivši mitropolit Amfilohije dali u borbi za odbranu svetinja od bivšeg režima.

"Uvjeren sam da ćete naš narod voditi kao pravi pastir, mudro, odvažno i trezveno, a da će Vaše srce ostati otvoreno za svakog čovjeka u Crnoj Gori, bez obzira kojoj vjeri i naciji pripadao. U to ime, želim Vam svako dobro u budućem periodu, te da svojim životom i djelom posvjedočite istinske hrišćanske vrijednosti koje svima treba da nam budu putokaz. Na mnogaja ljeta", kaže se u čestitki predsjednika Jokovića.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.