Đukanović: Pozivam sve da zajednički doprinesemo očuvanju mira i stabilnosti
Milo Đukanović

"Krivokapić da stane u beskompromisnu odbranu interesa Crne Gore pred velikosrpskom agresijom"

Đukanović: Pozivam sve da zajednički doprinesemo očuvanju mira i stabilnosti

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je građane, svih vjera i nacija i političkih opcija, da zajedno doprinesu očuvanju mira, stabilnost i multietničkog sklada, kao i da "odgovorno zaštitimo život i zdravlje svakog građanina, kao i pravo na različitost, kao naše najveće bogatstvo".

"Naravno i da nepokolebljivo zaštitimo slobodu, suverenost i dostojanstvo Crne Gore i njenog naroda. Pozivam i premijera Zdravka Krivokapića da ne insinuira, da održi obećanje koje je dao juče da Vlada garantuje sigurnost svima, preuzimajući odgovornost na sebe za sva dešavanja, pošto Vijeće za nacionalnu bezbjednost kojim je predsjedavao nije zabranilo javna okupljanja", napisao je Đukanović na Tviteru.

On je pozvao i Krivokapića da već jednom, "nakon kontinuirane medijsko političke torture i nipodaštavanja iz Beograda i naše države i njega lično, kao čovjek, intelektualac i premijer osudi pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore i beskompromisno stane u njenu odbranu".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.