Konjević: Abazoviću Dedinje važnije od Cetinja

Konjević: Abazoviću Dedinje važnije od Cetinja

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović "i pored izrazito negativnih procjena nadležnih službi bezbjednosti nije podržao razuman prijedlog ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da se otkažu sva dešavanja na Cetinju

"Glasanjem na Vijeću, uz izdvojena mišljenja, Dritan Abazović je preuzeo političku i ličnu odgovornost", naveo je Konjević na Tviteru.

Poslanik SDP-a je naveo i da "ako Koordinator bezbjednosnih službi ne uvaži procjene nadležnih institucija čije rukovodioce je on birao", da je onda odgovornost u "njegovim rukama".

"To što je ponizio stav GO sopstvene partije pokazuje da je njemu poziv sa Dedinja važnije od onog sa Cetinja", napisao je Konjević.

 

Ako Koordinator bezbjednosnih sluzbi ne uvazi procjene nadleznih institucija cije rukovodioce je on birao, onda je odgovornost u “njegovim rukama”.
To sto je ponizio stav GO sopstvene partije pokazuje da je njemu poziv sa Dedinja vaznije od onog sa Cetinja.

— Rasko Konjevic (@raskokonjevic) September 3, 2021

 

Abazović je takođe na Tviteru odgovorio Konjeviću tvrdeći da se koristio neistinama kako bi zamijenio teze.

 

Neistinite tvrdnje @raskokonjevic i jeftin pokušaj zamjene teza.

Ovakva mu je svaka istina.

Očigledno da mu krajnji cilj nije očuvanje mira i bezbjednosti građana, već podizanje tenzija, huškanje i širenje dezinformacija.

— Dr Dritan Abazovic (@DritanAbazovic) September 3, 2021

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.