SD Sekuloviću: Ako dlaka sa glave nekom bude falila, sudiće vam istorija a ne glasači

SD Sekuloviću: Ako dlaka sa glave nekom bude falila, sudiće vam istorija a ne glasači

Profesionalna odgovornost Vam valjda nalaže, ne da čekate da padne ljudski život pa da podnesete ostavku, nego da podnošenjem ostavke to spriječite, i da svima tim potezom stavite do znanja da ignorisati bezbjednosne procjene nadležnih državnih organa, koje ukazuju da je bezbjednost građana ugrožena, mogu samo politički šarlatani i sluge tuđih interesa, poput premijera Krivokapića i vicepremijera Abazovića, saopštile su Socijaldemokrate.

Ako zbog Vaše servilnosti i vezanosti za funkciju koju pokrivate bilo kome dlaka sa glave bude falila, najmanje je važno šta ćete nakon toga Vi uraditi, jer ćete svi skupa u Vladi ostati upamćeni kao petokolonaška struktura kojoj će suditi istorija, a ne glasači - navode Socijaldemokrate.

Mir i stabilnost nemaju cijenu! Važniji su od bilo čije fotelje ministre. Svi, a posebno oni koje zakon obavezuje da ih čuvaju, imaju posebnu odgovornost- poručuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.