Severina:
Severina

Severina: "Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira"(VIDEO)

Severina Vučković je prije nekoliko dana na koncertu u Crnoj Gori objavila da joj je vraćeno starateljstvo nad sinom, ali to nije bilo jedino što je pjevačica izgovorila na sceni.

Seve je na sceni izgovorila rečenicu koja je uvrijedila mnoge Srbe koji su svoju frustraciju ispoljili na društvenim mrežama. Po internetu se širi i snimak na kojem pjevačica izgovara ono što je ih je uvrijedilo.

"Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira", rekla je Severina okupljenim fanovima, što je izazvalo njihovo oduševljenje.

Crnogorci su oduševljeni, a pojedini Srbi su to shvatili kao provokaciju.

Brojni tviteraši iz Srbije shvatili su ovu poruku u političkom kontekstu, a neki su otišli toliko daleko da predlažu da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.