Krivokapić: Ukoliko dođe do incidenata na Cetinju odgovorni će biti organizatori protesta
Zdravko Krivokapić

"Činimo sve da prođe u redu"

Krivokapić: Ukoliko dođe do incidenata na Cetinju odgovorni će biti organizatori protesta

Vlada Crne Gore će učiniti i čini sve, u skladu sa svojim nadležnostima, da do incidenata povodom ustoličenja Mitropolita Joanikija ne dođe i da sve protekne u miru, poručio je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić na Tviteru.

“Ukoliko do incidenata ipak dođe, Vlada neće biti odgovorna, nego će biti odgovorni oni čija je odgovornost jasno propisana Krivičnim zakonikom Crne Gore, a to su organizatori, odnosno izazivači protesta. Predsjedništvu DPS-a i lideru te partije poručujem da se uzdrže od demagoških saopštenja kojima s jedne strane stvaraju tenzije, a s druge strane odgovornost za eventualne incidente pokušavaju prebaciti na Vladu budući da se odgovornost ne utvrđuje na osnovu javnih saopštenja, već striktnom i principijelnom primjenom Krivičnog zakonika”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.