Pucnjava u Novom Sadu, ubijen dvadesetšestogodišnjak
Ilustracija

Pucnjava u Novom Sadu, ubijen dvadesetšestogodišnjak

Jedan mladić (26) je ubijen, a jedan ranjen u pucnjavi (47) do koje je večeras došlo u novosadskom naselju Detelinara, saznaje 021.rs.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su na licu mjesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Muškarac (47) je zbrinut na licu mjesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.

Na licu mjesta su policija i hitna pomoć.

Kako kažu građani reporteru 021.rs koji se nalazi na licu mjesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svjedoci javljaju i da je prethodno džip uletio u dvorište zgrade i ispalio šest, sedam hitaca prije nego što je otišao.

Reporter 021.rs javlja i da je jedna osoba privedena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.