SD Cetinja Vladi: Ne brukajte se, ne vrijeđajte i ne pomamljujte Cetinje
Socijaldemokrate

SD Cetinja Vladi: Ne brukajte se, ne vrijeđajte i ne pomamljujte Cetinje

Potpuno su jasne namjere Vlade i državnih organa koji na razne primitivne i banalne načine bezuspješno pokušavaju da unize slobodarsko Cetinje i emancipovanu Crnu Goru, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata na Cetinju.

"Zapamtite, Cetinje je uspjelo da se izbori sa mnogim avetima prošlosti. Na Cetinju se vazda znalo ko je izdajnik i takve su Cetinje i istorija uvijek smještali đe im je i mjesto - na margine ljudskog dostojanstva", poručili su iz SD-a i dodali da se svako vara ko misli da može ugasiti istinsku državotvornu luču slobode, onu pravu, cetinjsku i crnogorsku.

Proći će kako naglašavaju i ovo brukanje državnih organa, ali brljotina na licu onih koji ovo čine Cetinju nikada!

"Uvjeravamo vas da će Cetinje i cijela građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora dati adekvatan odgovor ovakvom nezrelom ponašanju Vlade i državnih organa. Vidimo se na Cetinju!", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.