Za bronzanog Radovića iz Tokija 8.000 eura od Prijestonice: Svaka tvoja medalja za nas je neizreciva sreća i ponos
Filip sa roditeljima i Kašćelanom

Za bronzanog Radovića iz Tokija 8.000 eura od Prijestonice: Svaka tvoja medalja za nas je neizreciva sreća i ponos

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan organizovao je danas prijem za crnogorskog stonotenisera Filipa Radovića, koji je na Paraolimpijskim igrama u Tokiju osvojio bronzanu medalju.

Kašćelan je proslavljenom stonoteniseru uručio novčanu nagradu vrijednu osam hiljada eura, navodeći da je ponosan na Radovića koji je kao „naše, cetinjsko, dijete“ postigao istorijski rezultat na najvećem svjetskom takmičenju.  

„Svaka čast za sve što si uradio za svoju državu i grad, a posebno mi je drago zbog tvog uspjeha, jer si naše, cetinjsko, dijete. Svaka tvoja medalja za nas je neizreciva sreća i ponos“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

PCTFilipRadovic1

On je Radoviću poželio da nastavi kako je započeo, dodajući da je naredna olimpijada već za tri godine u Parizu.

„Znači mi vaša podrška“, kazao je Radović, koji se zahvalio gradonačelniku Kašćelanu i svojim sugrađanima na podršci.

Prijemu kod gradonačelnika Kašćelana prisustvovali su i roditelji Filipa Radovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.