SD Cetinje: U najkraćem roku procesuirati napadače na novinare TVCG
SD Cetinje

SD Cetinje: U najkraćem roku procesuirati napadače na novinare TVCG

Opštinski odbor Socijaldemokrata Cetinje pozvao je nadležne državne organe da kako su naveli, u najkraćem roku indetifikuju i procesuiraju napadače na kamermana i novinarku TVCG, koji su juče na očigled crnogorske javnosti napadnuti.

"Na snimku se jasno vidi napad na kamermana, vrijeđanje istih, a takođe i pokušaj uništavanja imovine TVCG. Vidjeli smo kako se pojedini predstavnici SPC u Crnoj Gori odnose prema crnogorskim svetinjama i Crnogorcima na prijestonom Cetinju.Zabranjuju, kunu, vrijeđaju...

Poručujemo im da ćemo se izboriti zajedno sa svim dobromislećim ljudima da dobijemo ono što građanima Prijestonice pripada, da mogu ući u svoju
najveću svetinju, pomoliti se Bogu, a da ih na vratima ne dočekuju kletve i uvrede", kažu iz cetinjskog SD-a.

Kažu i da su mnogi pokušavali da ga ruše i pale, a Crnogorci su ga vazda uzdizali.

"Cetinjski manastir smo uvjek svojom hrabrošću znali i umjeli vratiti sebi. Tako će biti i ovoga puta", zaključuju iz SD Cetinje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.