LP: Sekulović da podnese ostavku ako ne može da garantuje bezbjednost građanima

LP: Sekulović da podnese ostavku ako ne može da garantuje bezbjednost građanima

Liberalna partija Crne Gore traži hitno pokretanje smjene ministra Sekulovića koji je još jednom dokazao da nije sposoban da vrši funkciju ministar unutrašnjih poslova, jer je danas na pres konferenciji koju je organizovao izrekao da on i Ministarstvo na čijem se čelu nalazi “nikome ne može garantovati apsolutnu bezbjednost jer ne znaju ko kakve namjere ima".

"Dakle, prvi čovjek policije Crne Gore otvoreno i jasno priznaje da nije sposoban da organizuje bezbjednost građanima Crne Gore u svakom trenutku i na svakom mjestu, što je njegova jedina uloga koju ima kao ministar policije. Nesposobnost ministra Sekulovića se do sada pokazala više puta, pa ćemo samo podsjetiti na zaustavljanje rodoljuba i patriota na Bogetićima, zatim prikrivanje i minimiziranje gaženja istih tih rodoljuba  službenim automobilom Vlade u kojem je bila kćerka predsednika Vlade g. Krivokapića, kao i već čuveni događaj kada je zamjenik generalnog sekretara Vlade izazvao saobraćajnu nesreću a zatim sabotirao svoje učešće u tom događaju", navodi se u saopštenju LPa.

Previše je, ocjenjuju, to grešaka i nesposobnosti za cijeli jedan mandat, a kamoli za 8 mjeseci koliko se nalazi na čelu ministarstva unutrasnjih poslova.

"Vrijeme je da idete gospodine Sekuloviću, sem ako ne čekate da svi skupa iz ove crkvene vlade idete na jesen ove godine", poručili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.