Bezvremenski modni klasici
Ilustracij

Klasični, ali svestrani modni komadi koji idu na baš sve

Bezvremenski modni klasici

A baš kao što svaka sezona sa sobom nosi nove trendove, tako se i klasični, bazični komadi mijenjaju iz sezone u sezonu

Novi trendovi vrlo su uzbudljivi i svake sezone s nestrpljenjem iščekujemo dolazak novih trendova i komada koji će postati okosnica svake garderobe. No, koliko god voljeli nove trendove, moramo priznati da postoji nešto u klasičnim, bazičnim komadima zbog čega im se uvijek iznova vraćamo, bez obzira na trendove, prenosi Avaz.

A baš kao što svaka sezona sa sobom nosi nove trendove, tako se i klasični, bazični komadi mijenjaju iz sezone u sezonu - i dok ljeti nosimo lepršave košulje i kratke pantalonice, jesen je rezervisana za malo toplije odjevne predmete.

Džemper neutralne boje

Džemper u boji kamiline dlake ili neke druge neutralne boje izgleda toliko šik. Bilo da ga nosiš na omiljene farmerice ili preko ramena, podići će svaki outfit.

Bijela košulja

Lepršava bijela košulja je klasik - ljeti smo je nosile na kupaći kostim i kratke pantalonice, a ove ćemo je jeseni kombinovati s farmerkama za savršen poslovni look.

 

bijelakosulja

 

Opušteni kardigan

Opušteni kardigan must-have je za jesen i zimu - možeš ga nositi na običnu majicu i farmerice, ali i u sportskom izdanju.

 

kardigan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.