Barjaktarović: Ne nastupam 5. septembra na Cetinju, ali ću biti uz moj narod
Jadranka Barjaktarović

Barjaktarović: Ne nastupam 5. septembra na Cetinju, ali ću biti uz moj narod

“Ne nastupam 5. septembra na Cetinju, ali ću sigurno biti tamo gdje je moj narod”, kazala je za Portal Analitika estradna umjetnica Jadranka Barjaktarović.

Crnogorska pjevačica potvrdila je da je lažna vijest plakat koji od kruži društvenim mrežama da će 5. septembra, kada je planirano ustoličenje mitropolita SPC Joanikija, nastupiti na Cetinju na ,,protivničkom skupu”,prenosi Portal Analitika.

Osim njenog nastupa, najavljen je i 'koncert' Marka Perkovića Tompsona. 

Bajraktarović je od prošle godine skoro svakodnevno na meti tabloida, ali i raznih grupa sa društvenih mreža koje, kako je ranije kazala za taj portal, konstantno plasiraju neistine i izvrću činjenice. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.