Krstovići pušteni da se brane sa slobode?
Krstović osumnjičena za šverc kokaina, Foto: Vijesti

Osumnjičeni za šverc 1.400 kilograma kokaina

Krstovići pušteni da se brane sa slobode?

Marina Krstović (27) i Budimir Krstović (66), koje su istražni organi doveli u vezu sa zaplijenom 1.400 kilograma kokaina, pušteni su da se brane sa slobode, saznaje nezvanično portal Dan iz više izvora.

Marina Krstović negirala je ranije pred tužiocem da ima bilo kakve veze sa tom drogom.

Takođe, nakon saslušanja njoj je određeno tužilačko zadržavanje, kao i Budu Krstoviću.

Advokat Stefan Jovanović kazao je ranije za portal Dan da je njegova branjenica negirala krivicu i da je prošla poligrafsko testiranje.

Podsjećamo, crnogorska policija sprovela je opsežnu akciju u Baru, Podgorici i Zeti protiv organizovanog kriminala u cilju suzbijanja nelegalne trgovine narkoticima.

Akcija je izvedena uz veliku saradnju Uprave prihoda i carina Crne Gore i Višeg tužilaštva.

Droga visoke čistoće bila je u 1.400 pakovanja. Na pakovanjima kokaina je, izgleda pisalo KOVID. Droga je najvjerovatnije stigla u Crnu Goru u jednom kontejneru iz broda koji je uplovio u Luku Bar.

Istražno operativne radnje su još u toku i vrši se opsežna akcija prikupljanja podataka.

Policija traga za još osumnjičenih.

Iz policije su kazali da je akcija naziva "187" izvršena u saradnji sa Upravom prihoda i carina i Višim državnim tužilaštvom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.