Mandić: Đukanović danas potvrdio da stoji iz ekstremističkog pokreta
Andrija Mandić

Mandić: Đukanović danas potvrdio da stoji iz ekstremističkog pokreta

Izjava predsjednika države Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija, ocijenio je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

On se oglasio nakon izjave Đukanovića koji je danas saopštio da će, ukoliko njegov apel ne bude uvažen i ustoličenje ipak bude na Cetinju - 5. septembra biti u Prijestonici - na mjestu gdje će se braniti čast i sloboda naše zemlje.

Mandić smatra da su "ekstremistički pokreti usmjereni protiv većinske Crne Gore i SPC".

"Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu koji planiraju 5. septembra razotkriva svoju namjeru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju", saopštio je Mandić.

Prema njegovim riječima, ako Đukanović već želi da organizuje demonstracije bilo bi hrabro i viteški da lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju.

"Kada smo protestovali, a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali. Ovakvo, bijedno skrivanje iza drugih, podmuklo podsticanje na okupljanje, a nespremnost da se preuzme bila kakva lična odgovornost, najbolje opisuje prirodu i karakter Mila Đukanovića", poručio je Mandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.