Nikić u samoizolaciji

Trener Iskre pozitivan na koronavirus

Nikić u samoizolaciji

Fudbaleri Iskre sjutra veče (19h) dočekuju Petrovac u 6. kolu Telekom 1. CFL.

Danilovgrađane neće predvoditi trener Srđan Nikić koji se nalazi u samoizolaciji nakon što je test pokazao da je pozitivan na korona virus.

,,Crveno-bijeli“ su vezali dva poraza – od Sutjeske i Dečića, ali su prije toga sakupili sedam bodova nakon što su savladali Budućnost i Jezero, te odigrali neriješeno sa Rudarom u Pljevljima, prenosi Pobjeda.

Iskra je trenutno peta na tabeli, sa gol razlikom 5:5.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.