Milačić: Sumnjiva odluka o skidanju zabrane o ulasku Belivuku
Marko Milačić

Milačić: Sumnjiva odluka o skidanju zabrane o ulasku Belivuku

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić ističe da je nakon današnjeg Katnićevog pokušaja prikrivanja činjenica o tome ko je ukinuo odluku o zabrani ulaska Veljku Belivuku u Crnu Goru, te nakon što je Specijalni državni tužilac uhvaćen u nezakonitom pokušaju javne podvale, javnost dobila zvaničnu informaciju da je bivši menadžment Uprave policije odgovoran za otvaranje granica Crne Gore za Veljka Belivuka.

"S obzirom na to da je u tom trenutku na mjesto vršioca dužnosti, u periodu tranzicije, zakonski morao biti izabran neki od sedam pomoćnika Veselina Veljovića, Katnić je potvrdio da je ovu odluku donio Vesko Damjanović, koji je prethodno bio član Veljovićevog tima", navodi se u saopštenju Milačića.

On je postavio pitanja Veljoviću i njegovom saradniku Vesku Damjanoviću, zašto je ukinuta odluka o zabrani ulaska u Crnu Goru čovjeku za koga su znali da je, blago rečeno, bezbjednosno interesantno lice, osoba koja je, prema optužnici, likvidirala više crnogorskih državljana.

"Da li vas je ovaj čovjek nečim zadužio? Da li ste ukinuli ovu odluku kako bi vam Belivuk bio od pomoći protiv nove vlasti? Da li ste saglasni sa vašim bivšim podređenim, Zoranom Lazovićem, koji je kazao da Belivuk nije 'negativno nastrojen' po Crnu Goru, te da stoga ne treba da strahujemo od njega i takvih? Da li je Veljovićev današnji usiljeni angažman u cilju podizanja tenzija oko navodnih identitetskih tema, pa i ustoličenja mitropolita Joanikija, zapravo skretanje teme sa vaše odgovornosti vezane za vašu očiglednu dobru relaciju sa kriminalnim klanovima koji nijesu 'negativno nastrojeni' prema Crnoj Gori", naglašava Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.