Hvala, dragi Lane, za sve

CNP

Hvala, dragi Lane, za sve

Svakom ko ga je jednom vidio na sceni ostao je u sjećanju za cio život. Veliki glumac, jedan od najtalentovanijih sa naših prostora, jedan, jedinstven, neponovljiv, harizmatičan, beskrajno duhovit, navode iz Crnogorskog narodnog pozorišta u oproštaju od slavnog glumca.

U Crnogorskom narodnom pozorištu, koje je doživljavao kao svoju kuću, kao uostalom i cijelu Crnu Goru, odigrao je ulogu Knjaza Dolgorukova  u predstavi „Lažni car Šćepan Mali“ u režiji Dejana Mijača (1997), ulogu u predstavi „Lažni car“ u režiji Branislava Mićunovića (2003), ulogu Starijeg brata u predstavi „Prevrtač“ u režiji Božidara Đurovića (2005), Pinjona Fransoe u „Večeri budala“ u režiji Božidara Đurovića (2008).

Ponosni smo i počastvovani što je Milan Lane Gutović od 2004. godine bio počasni član Crnogorskog narodnog pozorišta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.