Đoković: Ljeto me iscrpjelo, ali ne mogu da se žalim
Novak Đoković

Đoković: Ljeto me iscrpjelo, ali ne mogu da se žalim

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da se dobro odmorio pred US Open.

Đoković je početkom nedjelje stigao u Njujork, gdje se na Flašing Medouzu sprema za US Open.

Poslije treninga sa Denisom Šapovalovim, govorio je za ESPN.

"Imao sam mnogo odmora, baš dosta za tenisera. Bilo je tri i po nedelje od poslednjeg meča. Navikli smo na to. Tenis se igra kroz cijelu godinu, nismo imali mnogo odmora posebno u olimpijskoj godini. Imao sam sjajno ljeto, dosta me je iscrpjelo, ali ne mogu da se žalim. Imao sam najbolju sezonu što se tiče grend slemova i nadam se da mogu da to krunišem sa još jednim trijumfom", rekao je Đoković.

US Open počinje 30. avgusta i igra se do 12. septembra.

Đoković je prvi favorit za osvajanje Otvorenog prvenstva Amerike, na kom neće biti Rafaela Nadala, Rodžera Federera i branioca titule Dominika Tima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.