Kidnapovali Beranaca u Beogradu: Mučili ga tri dana i planirali da traže otkup od 150.000 eura(VIDEO)

Policija u Beogradu uhapsila je trojicu osumnjičenih koji su, kako se sumnja, 21. avgusta na Novom Beogradu kidnapovali Beranca Filipa G. rođenog brata Željka G. koji se dovodi u vezu sa "kavačkim klanom".

MUP je danas saopštio da su policajci u Beogradu u saradnji sa pripadnicima SBPOK-a efikasnom akcijom rasvijetlili otmicu dvadesetpetogodišnjeg muškarca i uhapsili M. G. (44), F. C. (30) i A. J. (31) zbog sumnje da su izvršili otmicu.

„Oni se terete da su 21. avgusta ove godine u večernjim časovima presreli dvadesetpetogodišnjaka, ugurali ga u automobil i odvezli u jedan stan u Beogradu, u kojem su ga tri dana mučili i zlostavljali. Sumnja se da su M. G., F. C. i A. J. namjeravali da od rođaka i prijatelja oštećenog traže otkup u iznosu od 150.000 eura. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo otmica, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu“, naveo je MUP.

Filip G. se povezuje i sa otmicom i nestankom Gorana Mihajlovića 2019. godine u Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.