Tom Kruz sletio helikopterom porodici u dvorište

Tom Kruz sletio helikopterom porodici u dvorište

Tom Kruz, koji trenutno snima novi film iz serijala "Nemoguća misija", sletio je helikopterom u dvorište jedne porodice u Varvikširu.

Alison Veb i njenu porodicu obavijestili su telefonom da jednoj poznatoj osobi treba prostor za slijetanje, jer je aerodrom u Koventriju zatvoren,prenosi B92.

"Kada su me pitali preko telefona, pristala sam, a i mislila da bi djeci bilo zanimljivo da vide helikopter kako sleće u dvorište", ispričala je Alison.

Međutim, kada je videla da je u pitanju Tom Kruz, bila je veoma iznenađena.

"Čim je sletio, otišao je kod djece da popriča sa njima, onda došao do nas, pozdravio se i zahvalio", kaže Alison.

Onda je ponudio djeci da uđu u helikopter, a pilot ih je malo provozao.

"Bio je to fantastičan dan. I dalje ne mogu da vjerujem šta se desilo", dodala je Alison.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.