DPS Tivat: Nadležni da reaguju, Risančić da se izvini i podnese ostavku
Demokratska partija socijalista, Tivat

DPS Tivat: Nadležni da reaguju, Risančić da se izvini i podnese ostavku

Danas su se na društvenim mrežama, pojavile objave koje pozivaju na linč i otvorene sukobe 5. septembra na Cetinju. Među Facebook jurišnicima iz Tivta, pored ostalih, našao se i sin odbornika Dejana Risančića čija partija - DSS, je jedna od konstituenata nove većine u Tivtu „Narod pobjeđuje”, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Tivtu.

"U njegovoj poruci se, povodom najavljenih događaja, a što se iz priloženog može vidjeti navodi da: "Nema tu tolerancije i tih sranja 5-oga ulazimo mi Tivćani na CT ka Ratko 95-te u Srebrenicu”, kazali su iz DPS-a

Poručuju da ovakve zlurade i zlosutne poruke i tragični naumi, ne bi trebalo da prođu neopaženo, te su pozvali nadležne državne organe da preduzmu sve neophodne mjere i preduprijede sve tragične događaje koji se mogu iz ovakvih poruka desiti.

"Takođe, pozivamo Risančića da podnese ostavku i javno se izvini zbog ovog nezapamćenog čina govora mržnje od strane njegovog sina", poručuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.