Kod Skadarskog jezera otkrivena još jedna plantaža marihuane, uhapšene tri osobe
Foto: Uprava policije Crne Gore

Kod Skadarskog jezera otkrivena još jedna plantaža marihuane, uhapšene tri osobe

Službenici Uprave policije su danas u Podgorici realizovali aktivnost koja je sprovođena u dužem vremenskom periodu i pored Skadarskog jezera otkrili plantažu marihuane.

Iz Uprave policije navode da je u mjestu Podhum na nepristupačnom terenu, locirana i opsrevirana plantaža marihuane velike površine, na kojoj je pronađeno 860 stabljika marihuane u fazi sazrijevanja.

"Policija je lišila slobode N.D. (44), R.H. (25) i N.P. (38) svi državljani Republike Albanije, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici", dodaje se u saopštenju UP-a.

U ovoj aktivnosti je učestvovala i Avio-helikopterska jedinica Ministrastva unutrašnjih poslova.

"Ovo je još jedna u nizu ciljanih akcija Uprave policije na suzbijanju nelegalnog uzgoja marihuane, koje su planirane i preduzete od maja ove godine", poručuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.