Situacija u Bijelom Polju se usložnjava: Pojačane kontrole osoba u samoizolaciji, svadbenih salona, kafića...
ilustracija

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje pozvao građane da se vakcinišu

Situacija u Bijelom Polju se usložnjava: Pojačane kontrole osoba u samoizolaciji, svadbenih salona, kafića...

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje Bijelog Polja održao je danas sjednicu na kojoj je ocijenjeno da se epidemiološka situacija u gradu usložnjava, te je apelovao na građane sve preporučene aktuelne epidemiološke mjere.

Prema posljednjim informacijama Instituta za javno zdravlje u Bijelom Polju je 312 osoba inficirano koronavirusom. U Opštoj bolnici Bijelo Polje na Covod odjeljenju je hospitalizivano 10 pacijenata.

20210823091526

Opštinski tim apelovao je na građane kojima je izrečena mjera samoizolacije da je poštuju, jer je primjećeno da se mnogi ne pridržavaju ove mjere, čime ugrožavaju zdravlje drugih ljudi, ali i javno zdravlje.

Na sastanku su identifikovana naselja u kojima je najveći broj zaraženih lica, saopšteno je iz Opštinskog tima.

Takođe, najavljene su pojačane kontrole osoba u samoizolaciji, ugostiteljskih objekata i drugih javnih površina, kao i kontrole svadbenih salona i kapela/gasulhana.

Iz Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje pozivaju sve građane da se vakcinišu, kako bi se na najbolji mogući način zaštitili od koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.