Državljani CG se iz zemalja regiona bezuslovno vraćaju svojoj kući
Aleksandar Sekulić

Šehović da se izvini svim državljanima Crne Gore zbog svjesnog širenja laži:

Državljani CG se iz zemalja regiona bezuslovno vraćaju svojoj kući

Zla namjera, podgojena tugom što više nikada neće biti na vlasti, natjerala je poslanika SD Damira Šehovića da se posluži lažima, tvitujući danas iz stana koji je parazitski prisvojio, sa sve terasom, od gradjana ove opljačkane države, saopštio je Aleksandar Sekulić, generalni direktor Direktorata za digitalno zdravlje.

Sekulić ističe da Damir Šehović svjesno i s predumišljajem straši državljane Crne Gore.

"Bez obzira na to što mu je nacrtano da se iz zemalja regiona - Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije u našu zemlju ulazi bezuslovno i bez obzira na to što je naglašeno i napisano da se isto odnosi na državljane Crne Gore i državljane pomenutih zemalja, on preko sebi bliskih internet adresa i nazovi medija, širi laži i dezinformacije. Damire Šehoviću, izvinite se makar tom jednom građaninu koji je mogao nabasati na Vašu laž", poručio je Sekulić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.