Alen i Tifa se oglasili o sukobu na koncertu i dali identičnu izjavu
foto: Kurir

Alen i Tifa se oglasili o sukobu na koncertu i dali identičnu izjavu

Poslije brojnih medijskih natpisa o sinoćnjem sukobu između pjevača Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, na koncertu grupe "Bijelo dugme" na "Beer festu", ekskluzivno su se oglasili glavni akteri pomenutog događaja.

Njih dvojica, u skoro identičnim izjavama, tvrde da nemaju nikakvih problema i da se osjećaju fenomenalno nakon koncerta u Beogradu.

˝Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam sa publikom na koncertu i osjećao sam se fenomenalno.˝ rekao je Alen.

Nakon nekoliko minuta, sličnu izjavu dao je i Tifa.

˝Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam na koncertu sa publikom i hvala još jednom Beogradu, koji je sinoć dokazao koliko voli "Bijelo dugme".˝ istakao je Mladen za Kurir.

Jutros je u brojnim medijima osvanula vijest da je Mladen Vojičić Tifa, zbog Alena Islamovića, sa kojim i dalje nije u dobrim odnosima, navodno, napustio binu tokom izvođenja pjesme "Ružica si bila", ali se kasnije na nagovor menadžera vratio na scenu, kratko pjevao i jedva se poklonio publici sa ostatkom benda, na samom kraju koncerta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.