Revakcinisano 36 odsto građana Kotora
Ilustracija

Grad s najviše vakcinisanih građana u CG

Revakcinisano 36 odsto građana Kotora

Kotor je grad sa najviše vakcinisanih građana u Crnoj Gori, saopšteno je iz kabineta predsjednika Opštine Vladimira Jokića.

To je naglašeno na sastanku Operativnog štaba za praćenje i suzbijanje epidemije Covid-19 na teritoriji Opštine Kotor koji je održan danas.

"Kotor je prvi po broju vakcinisanih u Crnoj Gori (skoro 10.000 građana). Prvu dozu vakcine primilo je 42 odsto punoljetnih građana, dok je i drugom dozom vakcinisano 36 odsto", navodi se u saopštenju.

Sa sastanka je apelovano na građane da poštuju mjere, prvenstveno nošenje maske, držanje distance i redovna higijena ruku, kao i da se vakcinišu kako bi zaštitili sebe i ljude oko sebe.

"Takođe je upućen apel ugostiteljima da se pridržavaju odluke da gosti pokazuju sertifikat o vakcinaciji uz važeći lični dokument prilikom ulaska u ugostiteljske objekte", navode iz kabineta predsjednika Opštine Kotor, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.