Muratović: Stanivukovićevi istomišljenici koji se javno zgražavaju nad njegovim šovinizmom, do juče su ga hvalili
Boris Muratović, Foto: DPS

Muratović: Stanivukovićevi istomišljenici koji se javno zgražavaju nad njegovim šovinizmom, do juče su ga hvalili

Bestidno vrijeđanje Crnogoraca od strane Stanivukovića, nikoga nije moglo da iznenadi. Od neobrazovanog tajkuna, zadojenog četničkom ideologijom, a koji je već rovario po Crnoj Gori, pa zbog toga bio iz nje otjeran, zaista se ništa drugo nije ni moglo očekivati, saopštio je danas Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Ni najmanje nisu iznenađeni stavovima ovog kako navodi šovinističkog vagabunda, ali zapanjuje licemjerje onih koji su u Stanivukoviću vidjeli „talas promjena, nove ljude, novu nadu“, poput Abazovića i njegove stranke, a sada se isčuđavaju i zgražavaju nad njegovim primitivnim, šovinističkim ispadima. Ili to što, u godini izbora na Cetinju lokalne Demokrate, osuđuju izjavu Stanivukovuća, iako je njihov predsjednik među prvima prepoznao u pobjedi Stanivukovića „predznak neke drugačije, ljepše i srećnije budućnosti“ poželjevši uspjeh već tada osvjedočenom šovinisti iz Banje Luke.

"Dakle, nije se Stanivuković promijenio, to je isti onaj koji je razapinjao crne zastave sa mrtvačkim glavama, ne skrivajući svoje ideološko opredjeljenje. Slučaj banjalučkog gradonačelnika i njegovog primitivnog šovinizma, izbacio je na površinu svo licemjerje i sav oportunizam domaćih političara, koji su u suštini istomišljenici Stanivukovića", zaključio je Muratović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.