Stanivuković: Crnogorac izmišljena nacija(VIDEO)
Draško Stanivuković

Stanivuković: Crnogorac izmišljena nacija(VIDEO)

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji se ovih dana nalazi u Crnoj Gori kazao je na jednom okupljanju da misli da su Crnogorci izmišljena nacija.

"Crnogorac kao nacija mislim da je to izmišljeno”, skandalozna je izjava Stanivukovića,prenosi CdM.

On je to rekao u društvu u kome je bio i građanski aktivista Vladislav Dajković.

“Projekat “srpskog svijeta” u izvođenju mlađih generacija na djelu. Nijesu zapamtili projekat “Velike Srbije” kako se završio jer su još bili u pelenama. Bojim se da će tu nenaučenu lekciju politički skupo platiti”, ocijenio je poslanik DPS-a Predrag Bošković.

“Gori su meni ova trojica pored njega koji ćute na sve ovo. Ovaj nazovi novinar što bi da mu se osvešta krtola, ova neznana pritka do njega i naravno Dajković političar u pokušaju sa razmišljanjima iz srednjeg vijeka”, jedan je od komenatra na Twitteru,prenosi CdM.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.