Đoković 334. nedjelje na vrhu ATP liste

Đoković 334. nedjelje na vrhu ATP liste

U samom vrhu ATP liste ovog ponedjeljka nema promjena. Novak Đoković je prvi sa 11.113 poena, a slijede ga Danil Medvedev sa 9.630 i Stefanos Cicipas sa 8.115.

Rafael Nadal je na četvrtoj poziciji, a prvih deset kompletiraju Aleksandar Zverev, Dominik Tim, Andrej Rubljov, Mateo Beretini, Rodžer Federer i Denis Šapovalov.

Što se tiče tenisera iz regiona, najbolji je, posle Đokovića, plasiran Borna Ćorić na 35. poziciji. Marin Čilić je napredovao za dva mjesta pa je sada 37. igrač svijeta.

Slovenac Aljaž Bedene za šest pozicija je slabije plasiran nego prethodne nedjelje i zauzima 69. mesto. Blaž Rola je 181.

Najbolji bosanskohercegovački igrač Damir Džumhur napredovao je do 120. mesta što je bolje za tri pozicije nego prošle nedjelje, prenosi Sport Klub.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.