U Podgorici požar gorio stan, gorjelo i u Zagoriču, Kokotima, Vukovcima...
Ilustracija

Služba zaštite i spašavanja imala 25 intervencija u prethodna 24 časa

U Podgorici požar gorio stan, gorjelo i u Zagoriču, Kokotima, Vukovcima...

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada su u prethodnih 24 sata imali 25 intervencija, od kojih se 13 i odnosilo na požare trave i niskog rastinja i stambenog objekta.

Požari su gašeni na lokacijama: Šteke, Zagorič, Donji Kokoti, Vukovci, Gradac, Parci, Kamenik, kod aerodroma Špiro Mugoša, u Ulici Ludviga Kube, Ptič, u dva navrata Duklja.

Službi zaštiti je danas, u 11.08 sati, prijavljeno da je došlo do požara na stanu u Ulici Marka Miljanova. 

Na licu mjesta upućena je jedna posada sa četiri vatrogasca koji su izlaskom utvrdili da je vatra zahvatila kuhinju. U požaru nije bilo povrijeđenih, a vatra je ugašena u 11.21 sati.

Pored navedenih, realizovane su aktivnosti koje su se odnosile na otvaranje stana i lifta, kontrolisano paljenje, obilaske kritičnih lokacija i ostale aktivnosti iz nadležnosti Službe.

"Do daljnjeg se nastavlja dežurstvo na brdu Gorica kao i redovni obilasci  brda Ljubović i ostale kritične lokacije", navedeno je u saopštenju Službe zaštite i spašavanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.